Legacy Black

Legacy Black

 45.00

3.5mm Pro Contact German Latex

3mm Basic Contact na nadlanici

3mm Memorijska pjena na nadlanici

Zaštitno pojačanje na dlanu

X-3 Hybrid Cut

Zaštita za prste koja se može izvaditi

Add to Wishlist
Add to Wishlist
SKU: N/A Kategorija:

NGA  Legacy rukavice nude veoma dobar omjer kvalitete i uloženog jer, iako su odlične golmanske rukavice, još uvijek su cijenom prihvatljive svima.

Dlan izrađen od Contact German Latexa debljine 3,5 mm garantira odlična svojstva koja se mogu mjeriti i sa rukavicama debljeg latexa .

Za bolje pozicioniranje ruke i prstiju unutar rukavice zaslužna je memorijska pjena debljine 3 mm. Memorijska pjena formira rukavicu na nadlanici te daje veću udobnost prilikom korištenja zaštite za prste koja je sastavni dio svih NGA rukavica.

Zaštita za prste se može veoma lako ukloniti ukoliko ih vratar ne preferira. Dodatnu trajnost i zaštitu od trošenja latexa osigurava dodatni sloj zaštite od trošenja koja se nalazi na svim NGA rukavicama.

NGA Legacy mogu se koristiti kao trening rukavice ali i kao osnovne rukavice na utakmicama jer se radi o odličnoj kvaliteti latexa ali nešto manje debljine koji ne umanjuje njegovu funkcionalnost.

Tim ljudi u NGA Soccer konstantno radi na unaprjeđenju naših proizvoda, a cilj je biti najbolji uz najkonkurentniju cijenu za razinu kvalitete proizvoda koju nudimo.

NO GOALS AGAINST!

Veličina

10, 11, 5, 6, 7, 8, 9, 9,5

There are no reviews yet.

Be the first to review “Legacy Black”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


Warning: Undefined array key "cookies" in /home/ngasocce/public_html/wp-content/themes/startup-shop/inc/class/class-post-related.php on line 176

*