NGA Soccer

Mi smo kanadsko – portugalska tvrtka koja je zastupljena na tržištu diljem svijeta , a naša glavna preokupacija stvoriti top golmanske rukavice .

U NGA smo posvećeni  stvaranju najboljih i najsuvremenijih vratarskih (golmanskih) rukavica,
sportske opreme za sportaše,   pojedince i timove  koji žele da njihova izvedba bude vrhunska i odvede ih u društvo najboljih u njihovom sportu.

 Svaki je proizvod osmišljen kako bi unaprijedio izvedbu vratara, a  svi naši proizvodi potvrđeni su od strane profesionalnih vratara
kao i od trenera vratara.

Zato, ukažite nam i Vi povjerenje i doživite utakmicu uz

NGA Soccer.

U današnje vrijeme vratari (golmani) imaju mogućnost izbora velikog broja golmanskih rukavica. Kako odabrati one najbolje?

NGA Soccer si je kao cilj zadao upravo proizvesti golmanske rukavice koje će zadovoljiti kvalitetom i trajnosti  .

Koje golmanske rukavice odabrati?

Legacy modeli su naši najpovoljniji modeli na tržištu. Zamišljene su da uz ProContact latex debljine 3,5 milimetra mogu poslužiti kao rukavice za trening ali i za utakmice .

Koriste ih vratari (golmani) profesionalci u ligama Brazila, Portugala, Kanade, Mexica, Turske… Njihova kvaliteta gripa odmah nakon prve uporabe osvaja vratare, a njihova trajnost uz zadržavanje svojstava gripa je nešto što naši vratari stalno potvrđuju.

Empire modeli su naši „klasici“. Uz ProContact latex debljine 4mm, silikonskim umetcima, memorijsku pjenu već se nakon 15-20 minuta nošenja formiraju oko dlana i prstiju. Grip pruža osjećaj sigurnosti prilikom hvatanje lopti, a testirane su na svim podlogama i svim kontinentima. Rezultat je uvijek isti. Maksimalno povjerenje vratara u naše rukavice.

Empire Evolution modeli su našu top modeli. Standardno izvrstan ProContact Latex garancija je izvanrednog gripa. Estetski dovedene do vrlo prepoznatljivog stila, a kvalitetom postavljene vrlo visoko na ljestvici golmanskih rukavica koje se trenutno nude na tržištu.

Silikonski umetci i podstava, uz ProContact Latex iznimno dobro amortiziraju silu  i garantiraju lakoći hvatanja lopti.

Zaštita i izdržljivost

Svi modeli NGA Soccer golmanskih rukavica dolaze na tržište sa već ugrađenom zaštitom za prste. Zaštita se vrlo jednostavno uklanja pomoću patenta na rukavicama.

Svi modeli naših rukavica imaju pojačanje na dlanu kako bi se spriječilo trošenje latexa prilikom povlačenja rukavica po podlozi. Pojačanje je također napravljeno od latexa pa ne utječe na grip kod hvatanja lopte.

Ovo se pokazalo izuzetno učinkovitim kod treniranja na umjetnoj travi kao i kod mlađih uzrasnih kategorija .

Zašto NGA Soccer ?

Iako se radi o novom brendu na hrvatskom tržištu zastupljene su na tržištima diljem svijeta i dokazane su kvalitete. Nudimo cjenovni rang koji je dostupan svakome, a da se pritom kvaliteta proizvoda ne mijenja.

Konstantno radimo na našim rukavicama. Osvježavamo boje. Ono što je dobro ne mijenjamo dok i dalje sve ostalo pokušavamo poboljšati.

Ukažite nam povjerenje i mi smo uvjereni da ćete ostati dugo uz nas.

No Goals Against!